Naše zákusky chutnají jako tenkrát! Poctivé zákusky podle tradičních receptur s použitím kvalitních surovin. Zákuskem z Větrníku uděláte radost sobě i blízkým.

Zákusky Brno

Arašídový dort - klínekArašídový dort ze sacherového korpusu, plněný bešamelovým krémem, ochucený arašídovou pasou a prosypaný arašídy, potažený čokoládovou ganáží a posypaný arašídy.45,-Nejdříve v
pátek 26.10.
Balkánský dort - klínekBalkánský dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou a punčovou hmotou. Zdobený čokoládovo-máslovým krémem a marmeládou.43,-Nejdříve v
pátek 26.10.
Banánový dort - klinekBanánový dort ze světlého a tmavého sacherového korpusu, plněný banánovou šlehačkou, čerstvým banánem, zalitý banánovou čokoládou, zdobený pařížskou šlehačkou.43,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Cappuccino dort - klínekCappuccino dort z tmavého sacherového korpusu, plněný kávovou šlehačkou a zdobený mletou kávou.43,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Čokoládový dort - klínekČokoládový dort je z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovým krémem klasickým a máslovým krémem karamelovým. Celý dort je obsypán čokoládovým jehličím. 49,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Cheesecake citrónový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a citrónu.43,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Cheesecake jahodový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a jahod.43,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Cheesecake jogurt-borůvkaCheesecake jogurt-borůvka. Dort je posazen na korpusu z máslových sušenek, plněný je jogurtem, šlehačkou a ricottou, ve vrchní části jsou borůvky zalitý v želé. 46,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Cheesecake pařížský s rybízemCheesecake pařížský s rybízem. Dort je posazen na korpusu z máslových sušenek, plněný je pařížskou šlehačkou a ricottou, ve vrchní části je červený rybíz zalitý v želé. 46,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Cheesecake pomeranč - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a pomeranče. 43,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Jahodový dort - klínekJahodový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, jahody zalité agarem.45,-Nejdříve v
středa 24.10.
Karamelový dort - klínekVětrník dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, karamelovým krémem, dozdobený karamelem, šlehačkou a pusinkou z pálené hmoty.45,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
LaskonkaTradiční zákusek ze sněhového korpusu s ořechy. Vnitřek plněný máslovým krémem s ořechy. Chutná jako tenkrát :)29,-Nejdříve v
středa 24.10.
Lesní ovoce dort - klínekLesní dort z tmavého sacherového korpusu, plněný jogurtovo-šlehačkovým krémem ochuceným lesním ovocem, ovocná lesní směs zalitá agarem.46,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Linecké kolečko maléLinecké kolečko z lineckého těsta, slepované marmeládou. Oblíbená klasika5,-Nejdříve v
středa 24.10.
Makový dort - klínekMakový dort z pečeného makového korpusu. Plněný povidly a bešamelvým krémem. Potřeno citrónovým sněhem. 47,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Malinový dort - klínekMalinový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, maliny zalité agarem.44,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
MáničkaTradiční, skoro zapomenutý zákusek z laskonkového korpusu s ořechy, plněno bílou a karamelovou šlehačkou. Zákusek je bezlepkový.29,-Nejdříve v
středa 24.10.
Medový dort - klínekMedovo ořechový korpus plněný jogurtovým krémem, vrch dozdobený směsí ořechů.45,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Míša dort - klínekMíša dort z tmavého sacherového korpusu, plněný tvarohovo-šlehačkovým krémem, zalitý tmavou čokoládou.43,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Mozart dort - klínekMozart dort z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovo-karamelovým krémem a máslovo-pistáciovým krémem potaženým v pravém mandlovém marcipánu.55,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Mrkvový dort - klínekMrkvový dort s pečeného mrkvového korpusu s kandovaným ovocem. Bešamelový krém s máslem. Mandlový marcipán.55,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Ořechový dort - klínekOřechový dort z ořechového korpusu, plněný ořechovou šlehačkou s bílou čokoládou, zdobený vanilkovými rohlíčky, marcipánovými kytičkami a ořechy.49,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Ovocný dort - klínekOvocný dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, ovocná směs zalitá agarem.45,-Nejdříve v
středa 24.10.
Panna Cotta malinováItalský dezert z oblasti Piemontu. Vařená smetana s želatinou, mlékem a cukrem, doplněna malinovou omáčkou a malinami na ozdobení55,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Pohádka dort - klínekPohádka dort z tmavého sacherového korpusu, plněná pařížskou šlehačkou, zalitá čokoládou a zdobená bílou šlehačkou.41,-Nejdříve v
středa 24.10.
Punčový dort - klínekKlasika každé cukrárny. Piškotové pláty prochucené cukrovým rozvarem výrazně ochuceným punčovým aroma, potaženo ochuceným fondánem.35,-Nejdříve v
středa 24.10.
Pusinka sněhováPusinka má korpus z pečeného sněhu a je naplněna šlehačkou (živočišná 35%). Tento výrobek je bezlepkový.49,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Raffaello dort - klínekRaffaello dort ze světlého korpusu, plněný kokosovo-mandlovou šlehačkou, sypaný kokosem a zdobený bílou šlehačkou a mandlemi.41,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Rohlíček pařížskýPařížský rohlíček má tažný ořechový korpus a čokoládový krém. Potaženo v čokoládě.32,-Nejdříve v
sobota 27.10.
Sacher dort - klínekSacher dort z tmavého sacherového korpusu, promazaný marmeládou, zalitý čokoládou.41,-Nejdříve v
středa 24.10.
Špička likérováTradiční špička z piškotového bufleru, tělo má ze silného čokoládového krému a plněná likérovou náplní. Vše chutná jako tenkrát :)39,-Nejdříve v
středa 24.10.
Tiramisu dort - klínekTiramisu dort ze světlého korpusu provlhčený kávou, plněný tiramisu krémem, piškoty máčenými v kávě a zasypáno kakaem.41,-Nejdříve v
čtvrtek 25.10.
Věneček žloutkovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný žloutkovým krémem a šlehačkou (živočišná 35%) vršek potažený ochuceným fondánem35,-Nejdříve v
středa 24.10.
Větrník čokoládovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený čokoládou.49,-Nejdříve v
středa 24.10.
Větrník karamelovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený karamelovým fondánem. 49,-Nejdříve v
středa 24.10.
Co říkají naši zákazníci:

Děkujeme za báječnou zmrzlinu, opravdu vynikající bez bublin a chuť naprosto výjimečna..o porci ani nemluvím, pac se mi stala večeří. Doporučuji všem!!!

Gabina Išová

dobrý den, jak jsem slíbila, tak plním....dnes jsem se stavila po cestě z Globusu v cukrárně,,,,,velice příjemná obsluha, nádherné zákusky, člověk si ani vybrat nemůže a zmrzlina jedna báseň, vanilková a višňová...dala jsem si míchanou, jemňoučká, našlehaná, vynikající..... ....jen škoda, že to mám tak hrozně daleko...... hezký zbytek dne.....

Milena Drozdová

Tak si dnes k Mezinarodnimu dni zen zajedu z Vidne do Reckovic pro vynikajici VETRNIKY! Uz se moc tesim jak si pochutnam! ?? vsem zenam a devcatum taktez vse nejlepsi k MDZ, at je vas den slunecny a nadherny s milymi prekvapenimi.

Gina Haller
Další zákazníci


Provozovna Řečkovice s kavárnou Cukrárna Řečkovice s kavárnou Otevírací doba:
pondělí – neděle
10:00 – 19:00
Cukrárna v NC Královo pole Cukrárna v NC Královo pole Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 21:00

Zmrzlinárna Řečkovice Zmrzlinárna Řečkovice Otevírací doba:
denně 12:00 – 19:30
Provozovna OC Campus Square Brno - Bohunice Cukrárna v OC Campus Square Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 20:00

Zmrzlinárna Venhudova Zmrzlinárna Venhudova Otevírací doba:
pondělí – neděle
12:00 – 19:30
Nejlepší cukrárna v Brně

Byli jsme vyhlášeni deníkem Rovnost jako nejlepší cukrárna v Brně. Více ZDE.

Rychlý kontakt
Telefon: 549 273 918 E-mail:
Kariéra

Chcete pracovat v naší cukrárně?
Máte k dortům, pečení nebo prodávaní kladný vztah?
Vyplňte tento formulář.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.