Naše zákusky chutnají jako tenkrát! Poctivé zákusky podle tradičních receptur s použitím kvalitních surovin. Zákuskem z Větrníku uděláte radost sobě i blízkým.

Zákusky Brno

Balkánský dort - klínekBalkánský dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou a punčovou hmotou. Zdobený čokoládovo-máslovým krémem a marmeládou.39,-Banánový dort - klinekBanánový dort ze světlého a tmavého sacherového korpusu, plněný banánovou šlehačkou, čerstvým banánem, zalitý banánovou čokoládou, zdobený pařížskou šlehačkou.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Brambora marcipánováBrambora je plněna dvěmi piškotovými buflery, slepené silným čokoládovým krémem, obaleno v pravém mandlovém marcipánu a zasypáno kakaem. Chutná jako tenkrát :)27,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Cappuccino dort - klínekCappuccino dort z tmavého sacherového korpusu, plněný kávovou šlehačkou a zdobený mletou kávou.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Dort Malakov - klínekMalakov dort ze světlého korpusu, plněný čokoládovým krémem, proložený ochucenými piškoty, zdobený bílou šlehačkou a praženými mandlemi.45,-Harlekýn dort - klínekHarlekýn dort z tmavého sacherového korpusu, plněný bílou a pařížskou šlehačkou. Zdobený bílou a pařížskou šlehačkou, obsypán tmavou a bílou čokoládou.45,-Cheesecake citrónový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a citrónu.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Cheesecake jahodový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a jahod.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Jahodový dort - klínekJahodový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, jahody zalité agarem.39,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Karamelový dort - klínekVětrník dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, karamelovým krémem, dozdobený karamelem, šlehačkou a pusinkou z pálené hmoty.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Koš ovocnýKoš ovocný je z lineckého korpusu (klasického dobrého) plněný vanilkovým krémem a ozdobený čerstvým ovocem, zalité agarem.45,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
LaskonkaTradiční zákusek ze sněhového korpusu s ořechy. Vnitřek plněný máslovým krémem s ořechy. Chutná jako tenkrát :)27,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Lesní ovoce dort - klínekLesní dort z tmavého sacherového korpusu, plněný jogurtovo-šlehačkovým krémem ochuceným lesním ovocem, ovocná lesní směs zalitá agarem.42,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Linecké kolečkoLinecké kolečko z lineckého těsta, slepované marmeládou. Oblíbená klasika18,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Malinový dort - klínekMalinový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, maliny zalité agarem.42,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
MáničkaTradiční, skoro zapomenutý zákusek z laskonkového korpusu s ořechy, plněno bílou a karamelovou šlehačkou. Zákusek je bezlepkový.27,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Medovník dort - klínekKorpusu z medovo-ořechového těsta, plněný jogurtovým a karamelovým krémem.49,-momentálně
nedostupné
Míša dort - klínekMíša dort z tmavého sacherového korpusu, plněný tvarohovo-šlehačkovým krémem, zalitý tmavou čokoládou.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Mozart dort - klínekMozart dort z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovo-karamelovým krémem a máslovo-pistáciovým krémem potaženým v pravém mandlovém marcipánu.47,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Ořechovo medový řezMedovo ořechový korpus plněný jogurtovým krémem , vrch dozdobený směsí ořechů.35,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Ořechový dort - klínekOřechový dort z ořechového korpusu, plněný ořechovou šlehačkou s bílou čokoládou, zdobený vanilkovými rohlíčky, marcipánovými kytičkami a ořechy.45,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Ovocný dort - klínekOvocný dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, ovocná směs zalitá agarem.39,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Panna Cotta malinováItalský dezert z oblasti Piemontu. Vařená smetana s želatinou, mlékem a cukrem, doplněna malinovou omáčkou a malinami na ozdobení45,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Pohádka dort - klínekPohádka dort z tmavého sacherového korpusu, plněná pařížskou šlehačkou, zalitá čokoládou a zdobená bílou šlehačkou.39,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Punčový řezKlasika každé cukrárny. Piškotové pláty prochucené cukrovým rozvarem výrazně ochuceným punčovým aroma, potaženo ochuceným fondánem.27,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Pusinka sněhováPusinka má korpus z pečeného sněhu a je naplněna šlehačkou (živočišná 35%). Tento výrobek je bezlepkový.34,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Raffaello dort - klínekRaffaello dort ze světlého korpusu, plněný kokosovo-mandlovou šlehačkou, sypaný kokosem a zdobený bílou šlehačkou a mandlemi.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Rohlíček pařížskýPařížský rohlíček má tažný ořechový korpus a čokoládový krém. Potaženo v čokoládě.27,-Nejdříve v
úterý 27.6.
Sacher dort - klínekSacher dort z tmavého sacherového korpusu, promazaný marmeládou, zalitý čokoládou.36,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Schwarzwald dort - klínekSchwarzwaldský dort z tmavého sacherového korpusu, plněný bílou šlehačkou, višněmi, griotkou a marmeládou. Ozdobený strouhanou čokoládou a šlehačkou.45,-Špička likérováTradiční špička z piškotového bufleru, tělo má ze silného čokoládového krému a plněná likérovou náplní. Vše chutná jako tenkrát :)35,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Tiramisu dort - klínekTiramisu dort ze světlého korpusu provlhčený kávou, plněný tiramisu krémem, piškoty máčenými v kávě a zasypáno kakaem.39,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Trubička sněhováKlasická trubička z listového těsta, plněná klasickým lepivým sněhem.19,-Nejdříve v
pondělí 26.6.
Věneček žloutkovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný žloutkovým krémem a šlehačkou (živočišná 35%) vršek potažený ochuceným fondánem32,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Větrník čokoládovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený čokoládou.45,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Větrník karamelovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený karamelovým fondánem. 45,-Nejdříve v
neděle 25.6.
Co říkají naši zákazníci:

Minule utery jsem si koupila ctyri vetrniky, jeden jsem snedla hned v utery a ostatni jsem "chladila" na balkone, od stredy do patku jsem se kazdy den z kancelare tesila na tu dobrotu domu. Jsou vynikajici. Ted jsem tyden na sportovni dovolene, abych je "vybehala". Priste zase Uz se nemuzu dockat, kdy zas pojedu do Brna, jezdim si pro ne z Vidne??

Gina Haller

Nejlepší cukrárna :-)

Brigita Nečasová

Takhle by zákusky měly chutnat vždy a všude ;-) Buďte vzorem ostatním.

Majkl von Orzeschin
Další zákazníci


Provozovna Řečkovice s kavárnou Cukrárna Řečkovice s kavárnou Otevírací doba:
pondělí – neděle
10:00 – 19:00
Provozovna Řečkovice s kavárnou Cukrárna v NC Královo pole Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 21:00

Zmrzlinárna Řečkovice Zmrzlinárna Řečkovice Otevírací doba:
březen – září
po – so 12:00 – 20:00, ne: 11:00 – 20:00
Nejlepší cukrárna v Brně

Byli jsme vyhlášeni deníkem Rovnost jako nejlepší cukrárna v Brně. Více ZDE.

Rychlý kontakt
Telefon: 549 273 918 E-mail:
Kariéra

Chcete pracovat v naší cukrárně?
Máte k dortům, pečení nebo prodávaní kladný vztah?
Vyplňte tento formulář.