Naše zákusky chutnají jako tenkrát! Poctivé zákusky podle tradičních receptur s použitím kvalitních surovin. Zákuskem z Větrníku uděláte radost sobě i blízkým.

Zákusky Brno

Arašídový dort - klínekArašídový dort ze sacherového korpusu, plněný bešamelovým krémem, ochucený arašídovou pasou a prosypaný arašídy, potažený čokoládovou ganáží a posypaný arašídy.51,-Nejdříve v
čtvrtek 20.6.
Balkánský dort - klínekBalkánský dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou a punčovou hmotou. Zdobený čokoládovo-máslovým krémem a marmeládou.45,-Nejdříve v
čtvrtek 20.6.
Banánový dort - klinekBanánový dort ze světlého a tmavého sacherového korpusu, plněný banánovou šlehačkou, čerstvým banánem, zalitý banánovou čokoládou, zdobený pařížskou šlehačkou.45,-Nejdříve v
středa 19.6.
Cappuccino dort - klínekCappuccino dort z tmavého sacherového korpusu, plněný kávovou šlehačkou a zdobený mletou kávou.45,-Nejdříve v
středa 19.6.
Čokoládový dort - klínekČokoládový dort je z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovým krémem klasickým a máslovým krémem karamelovým. Celý dort je obsypán čokoládovým jehličím. 52,-Nejdříve v
středa 19.6.
Cheesecake citrónový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a citrónu.43,-Nejdříve v
středa 19.6.
Cheesecake jahodový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a jahod.43,-Nejdříve v
středa 19.6.
Cheesecake jogurt-borůvkaCheesecake jogurt-borůvka. Dort je posazen na korpusu z máslových sušenek, plněný je jogurtem, šlehačkou a ricottou, ve vrchní části jsou borůvky zalitý v želé. 49,-Nejdříve v
středa 19.6.
Cheesecake pařížský s rybízemCheesecake pařížský s rybízem. Dort je posazen na korpusu z máslových sušenek, plněný je pařížskou šlehačkou a ricottou, ve vrchní části je červený rybíz zalitý v želé. 47,-Nejdříve v
středa 19.6.
Cheesecake pomeranč - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a pomeranče. 43,-Nejdříve v
středa 19.6.
Jahodový dort - klínekJahodový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, jahody zalité agarem.47,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Karamelový dort - klínekKaramelový dort ze světlého korpusu, plněný karamelovou šlehačkou, posypaný griliášem a zdobený pusinkou z páleného těsta.46,-Nejdříve v
středa 19.6.
KokoskaPusinka má korpus z pečeného sněhu a je naplněna šlehačkou (živočišná 35%). Tento výrobek je bezlepkový.39,-momentálně
nedostupné
LaskonkaTradiční zákusek ze sněhového korpusu s ořechy. Vnitřek plněný máslovým krémem s ořechy. Chutná jako tenkrát :)31,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Lesní ovoce dort - klínekLesní dort z tmavého sacherového korpusu, plněný jogurtovo-šlehačkovým krémem ochuceným lesním ovocem, ovocná lesní směs zalitá agarem.48,-Nejdříve v
středa 19.6.
Linecké kolečko maléLinecké kolečko z lineckého těsta, slepované marmeládou. Oblíbená klasika5,-Nejdříve v
středa 19.6.
Makový dort - klínekMakový dort z pečeného makového korpusu. Plněný povidly a bešamelvým krémem. Potřeno citrónovým sněhem. 49,-Nejdříve v
středa 19.6.
Malinový dort - klínekMalinový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, maliny zalité agarem.48,-Nejdříve v
středa 19.6.
MáničkaTradiční, skoro zapomenutý zákusek z laskonkového korpusu s ořechy, plněno bílou a karamelovou šlehačkou. Zákusek je bezlepkový.32,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Medový dort - klínekMedovo ořechový korpus plněný jogurtovým krémem, vrch dozdobený směsí ořechů.59,-momentálně
nedostupné
Míša dort - klínekMíša dort z tmavého sacherového korpusu, plněný tvarohovo-šlehačkovým krémem, zalitý tmavou čokoládou.47,-Nejdříve v
středa 19.6.
Mozart dort - klínekMozart dort z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovo-karamelovým krémem a máslovo-pistáciovým krémem potaženým v pravém mandlovém marcipánu.57,-Nejdříve v
středa 19.6.
Mrkvový dort - klínekMrkvový dort s pečeného mrkvového korpusu s kandovaným ovocem. Bešamelový krém s máslem. Mandlový marcipán.57,-Nejdříve v
středa 19.6.
Ořechový dort - klínekOřechový dort z ořechového korpusu, plněný ořechovou šlehačkou s bílou čokoládou, zdobený vanilkovými rohlíčky, marcipánovými kytičkami a ořechy.49,-Nejdříve v
středa 19.6.
Ovocný dort - klínekOvocný dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, ovocná směs zalitá agarem.47,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Panna Cotta malinováItalský dezert z oblasti Piemontu. Vařená smetana s želatinou, mlékem a cukrem, doplněna malinovou omáčkou a malinami na ozdobení56,-Nejdříve v
středa 19.6.
Pohádka dort - klínekPohádka dort z tmavého sacherového korpusu, plněná pařížskou šlehačkou, zalitá čokoládou a zdobená bílou šlehačkou.45,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Punčový dort - klínekKlasika každé cukrárny. Piškotové pláty prochucené cukrovým rozvarem výrazně ochuceným punčovým aroma, potaženo ochuceným fondánem.42,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Raffaello dort - klínekRaffaello dort ze světlého korpusu, plněný kokosovo-mandlovou šlehačkou, sypaný kokosem a zdobený bílou šlehačkou a mandlemi.45,-Nejdříve v
středa 19.6.
Rohlíček pařížskýPařížský rohlíček má tažný ořechový korpus a čokoládový krém. Potaženo v čokoládě.33,-Nejdříve v
pátek 21.6.
Sacher dort - klínekSacher dort z tmavého sacherového korpusu, promazaný marmeládou, zalitý čokoládou.45,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Špička likérováTradiční špička z piškotového bufleru, tělo má ze silného čokoládového krému a plněná likérovou náplní. Vše chutná jako tenkrát :)42,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Tiramisu dort - klínekTiramisu dort ze světlého korpusu provlhčený kávou, plněný tiramisu krémem, piškoty máčenými v kávě a zasypáno kakaem.47,-Nejdříve v
středa 19.6.
Věneček žloutkovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný žloutkovým krémem a šlehačkou (živočišná 35%) vršek potažený ochuceným fondánem39,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Větrník čokoládovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený čokoládou.49,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Větrník karamelovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený karamelovým fondánem. 49,-Nejdříve v
úterý 18.6.
Co říkají naši zákazníci:

Cukrárnu znám, kdykoli jsem v práci-mám prodejnu naproti, tak neodolám, nejsem moc na sladké, takže kupuji chlebíčky, zákusek občas, ale vždy jsem byla spokojena.

Dagmar Hronová

Nejlepší větrník za spoustu let!!! Čerstvý, vynikající náplň. Cukrárna Větrník dělá čest svému jménu!

Hana Divilkova

V týdnu jsem si u vás v Tescovým čtverečku koupil řez Rafaelo... To se zas chuťový buňky vyřádily !!! Myslím, že bych se vašema zákuskama mohl UŽRAT k smrti ! Omlouvám se za ten hrubší výraz ale spisovně "ujíst" neodpovídá realitě.

Ludvík Franta
Další zákazníci


Provozovna Řečkovice s kavárnou Cukrárna Řečkovice s kavárnou Otevírací doba:
pondělí – neděle
10:00 – 19:00
Cukrárna v NC Královo pole Cukrárna v NC Královo pole Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 21:00

Zmrzlinárna Řečkovice Zmrzlinárna Řečkovice Otevírací doba:
denně 12:00 – 20:00
Provozovna OC Campus Square Brno - Bohunice Cukrárna v OC Campus Square Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 20:00

Zmrzlinárna Venhudova Zmrzlinárna Venhudova Otevírací doba:
pondělí – neděle
11:00 – 19:30
Nejlepší cukrárna v Brně

Byli jsme vyhlášeni deníkem Rovnost jako nejlepší cukrárna v Brně. Více ZDE.

Rychlý kontakt
Telefon: 549 273 918 E-mail:
Kariéra

Chcete pracovat v naší cukrárně?
Máte k dortům, pečení nebo prodávaní kladný vztah?
Vyplňte tento formulář.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.