Naše zákusky chutnají jako tenkrát! Poctivé zákusky podle tradičních receptur s použitím kvalitních surovin. Zákuskem z Větrníku uděláte radost sobě i blízkým.

Zákusky Brno

Balkánský dort - klínekBalkánský dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou a punčovou hmotou. Zdobený čokoládovo-máslovým krémem a marmeládou.41,-Banánový dort - klinekBanánový dort ze světlého a tmavého sacherového korpusu, plněný banánovou šlehačkou, čerstvým banánem, zalitý banánovou čokoládou, zdobený pařížskou šlehačkou.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Brambora marcipánováBrambora je plněna dvěmi piškotovými buflery, slepené silným čokoládovým krémem, obaleno v pravém mandlovém marcipánu a zasypáno kakaem. Chutná jako tenkrát :)35,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Cappuccino dort - klínekCappuccino dort z tmavého sacherového korpusu, plněný kávovou šlehačkou a zdobený mletou kávou.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Dort Malakov - klínekMalakov dort ze světlého korpusu, plněný čokoládovým krémem, proložený ochucenými piškoty, zdobený bílou šlehačkou a praženými mandlemi.47,-Nejdříve v
pondělí 28.5.
Harlekýn dort - klínekHarlekýn dort z tmavého sacherového korpusu, plněný bílou a pařížskou šlehačkou. Zdobený bílou a pařížskou šlehačkou, obsypán tmavou a bílou čokoládou.47,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Cheesecake citrónový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a citrónu.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Cheesecake jahodový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a jahod.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Jahodový dort - klínekJahodový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, jahody zalité agarem.41,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Karamelový dort - klínekVětrník dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, karamelovým krémem, dozdobený karamelem, šlehačkou a pusinkou z pálené hmoty.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Koš ovocnýKoš ovocný je z lineckého korpusu (klasického dobrého) plněný vanilkovým krémem a ozdobený čerstvým ovocem, zalité agarem.47,-momentálně
nedostupné
LaskonkaTradiční zákusek ze sněhového korpusu s ořechy. Vnitřek plněný máslovým krémem s ořechy. Chutná jako tenkrát :)29,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Lesní ovoce dort - klínekLesní dort z tmavého sacherového korpusu, plněný jogurtovo-šlehačkovým krémem ochuceným lesním ovocem, ovocná lesní směs zalitá agarem.44,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Linecké kolečkoLinecké kolečko z lineckého těsta, slepované marmeládou. Oblíbená klasika5,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Malinový dort - klínekMalinový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, maliny zalité agarem.44,-Nejdříve v
neděle 27.5.
MáničkaTradiční, skoro zapomenutý zákusek z laskonkového korpusu s ořechy, plněno bílou a karamelovou šlehačkou. Zákusek je bezlepkový.29,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Medovník dort - klínekKorpusu z medovo-ořechového těsta, plněný jogurtovým a karamelovým krémem.55,-momentálně
nedostupné
Míša dort - klínekMíša dort z tmavého sacherového korpusu, plněný tvarohovo-šlehačkovým krémem, zalitý tmavou čokoládou.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Mozart dort - klínekMozart dort z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovo-karamelovým krémem a máslovo-pistáciovým krémem potaženým v pravém mandlovém marcipánu.55,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Ořechovo medový řezMedovo ořechový korpus plněný jogurtovým krémem , vrch dozdobený směsí ořechů.35,-momentálně
nedostupné
Ořechový dort - klínekOřechový dort z ořechového korpusu, plněný ořechovou šlehačkou s bílou čokoládou, zdobený vanilkovými rohlíčky, marcipánovými kytičkami a ořechy.47,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Ovocný dort - klínekOvocný dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, ovocná směs zalitá agarem.39,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Panna Cotta malinováItalský dezert z oblasti Piemontu. Vařená smetana s želatinou, mlékem a cukrem, doplněna malinovou omáčkou a malinami na ozdobení55,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Pohádka dort - klínekPohádka dort z tmavého sacherového korpusu, plněná pařížskou šlehačkou, zalitá čokoládou a zdobená bílou šlehačkou.41,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Punčový řezKlasika každé cukrárny. Piškotové pláty prochucené cukrovým rozvarem výrazně ochuceným punčovým aroma, potaženo ochuceným fondánem.29,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Pusinka sněhováPusinka má korpus z pečeného sněhu a je naplněna šlehačkou (živočišná 35%). Tento výrobek je bezlepkový.39,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Raffaello dort - klínekRaffaello dort ze světlého korpusu, plněný kokosovo-mandlovou šlehačkou, sypaný kokosem a zdobený bílou šlehačkou a mandlemi.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Rohlíček pařížskýPařížský rohlíček má tažný ořechový korpus a čokoládový krém. Potaženo v čokoládě.32,-Nejdříve v
pondělí 28.5.
Sacher dort - klínekSacher dort z tmavého sacherového korpusu, promazaný marmeládou, zalitý čokoládou.41,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Schwarzwald dort - klínekSchwarzwaldský dort z tmavého sacherového korpusu, plněný bílou šlehačkou, višněmi, griotkou a marmeládou. Ozdobený strouhanou čokoládou a šlehačkou.47,-Špička likérováTradiční špička z piškotového bufleru, tělo má ze silného čokoládového krému a plněná likérovou náplní. Vše chutná jako tenkrát :)39,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Tiramisu dort - klínekTiramisu dort ze světlého korpusu provlhčený kávou, plněný tiramisu krémem, piškoty máčenými v kávě a zasypáno kakaem.41,-Nejdříve v
neděle 27.5.
Trubička sněhováKlasická trubička z listového těsta, plněná klasickým lepivým sněhem.20,-momentálně
nedostupné
Věneček žloutkovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný žloutkovým krémem a šlehačkou (živočišná 35%) vršek potažený ochuceným fondánem35,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Větrník čokoládovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený čokoládou.49,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Větrník karamelovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený karamelovým fondánem. 49,-Nejdříve v
sobota 26.5.
Co říkají naši zákazníci:

Opravdu zážitek :-) luxusní, poctivý větrník i věneček. Určitě ochutnáme i jiné.

Silvie Frolová

Vše chutna, jak ma !!!

Jara Lerch

Dobrý den. Tak musím napsat asi toto... Kam se na vás hrabou ostatní cukrárny. Vy jste super a já jsem se o tom sama přesvěčila, když jsem tam byla. Jen tak dál a nenechte se nikým a ničím odradit. Rýpalové se vždy najdou, protože asi mají jinou hubu. Tak pozdrav posílám z JIŽNÍCH ČECH a už se opět těším až pojedu do Brna a nakoupím si mooooc vynikající zákusky. Krásný den vám všem přeji ...

Irena Dlouhá
Další zákazníci


Provozovna Řečkovice s kavárnou Cukrárna Řečkovice s kavárnou Otevírací doba:
pondělí – neděle
10:00 – 19:00
Cukrárna v NC Královo pole Cukrárna v NC Královo pole Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 21:00

Zmrzlinárna Řečkovice Zmrzlinárna Řečkovice Otevírací doba:
březen – září
po – so 12:00 – 20:00, ne: 11:00 – 20:00
Provozovna OC Campus Square Brno - Bohunice Cukrárna v OC Campus Square Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 20:00
Nejlepší cukrárna v Brně

Byli jsme vyhlášeni deníkem Rovnost jako nejlepší cukrárna v Brně. Více ZDE.

Rychlý kontakt
Telefon: 549 273 918 E-mail:
Kariéra

Chcete pracovat v naší cukrárně?
Máte k dortům, pečení nebo prodávaní kladný vztah?
Vyplňte tento formulář.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.