Naše zákusky chutnají jako tenkrát! Poctivé zákusky podle tradičních receptur s použitím kvalitních surovin. Zákuskem z Větrníku uděláte radost sobě i blízkým.

Zákusky Brno

Arašídový dort - klínekArašídový dort ze sacherového korpusu, plněný bešamelovým krémem, ochucený arašídovou pasou a prosypaný arašídy, potažený čokoládovou ganáží a posypaný arašídy.51,-Nejdříve v
pondělí 25.2.
Balkánský dort - klínekBalkánský dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou a punčovou hmotou. Zdobený čokoládovo-máslovým krémem a marmeládou.45,-Nejdříve v
pondělí 25.2.
Banánový dort - klinekBanánový dort ze světlého a tmavého sacherového korpusu, plněný banánovou šlehačkou, čerstvým banánem, zalitý banánovou čokoládou, zdobený pařížskou šlehačkou.45,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Cappuccino dort - klínekCappuccino dort z tmavého sacherového korpusu, plněný kávovou šlehačkou a zdobený mletou kávou.45,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Čokoládový dort - klínekČokoládový dort je z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovým krémem klasickým a máslovým krémem karamelovým. Celý dort je obsypán čokoládovým jehličím. 52,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Cheesecake citrónový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a citrónu.43,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Cheesecake jahodový - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a jahod.43,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Cheesecake jogurt-borůvkaCheesecake jogurt-borůvka. Dort je posazen na korpusu z máslových sušenek, plněný je jogurtem, šlehačkou a ricottou, ve vrchní části jsou borůvky zalitý v želé. 49,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Cheesecake pařížský s rybízemCheesecake pařížský s rybízem. Dort je posazen na korpusu z máslových sušenek, plněný je pařížskou šlehačkou a ricottou, ve vrchní části je červený rybíz zalitý v želé. 47,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Cheesecake pomeranč - klínekKorpus z máslových sušenek, naplněný směsí šlehačky, ricotty a pomeranče. 43,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Jahodový dort - klínekJahodový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, jahody zalité agarem.47,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Karamelový dort - klínekKaramelový dort ze světlého korpusu, plněný karamelovou šlehačkou, posypaný griliášem a zdobený pusinkou z páleného těsta.46,-Nejdříve v
neděle 24.2.
LaskonkaTradiční zákusek ze sněhového korpusu s ořechy. Vnitřek plněný máslovým krémem s ořechy. Chutná jako tenkrát :)31,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Lesní ovoce dort - klínekLesní dort z tmavého sacherového korpusu, plněný jogurtovo-šlehačkovým krémem ochuceným lesním ovocem, ovocná lesní směs zalitá agarem.48,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Linecké kolečko maléLinecké kolečko z lineckého těsta, slepované marmeládou. Oblíbená klasika5,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Makový dort - klínekMakový dort z pečeného makového korpusu. Plněný povidly a bešamelvým krémem. Potřeno citrónovým sněhem. 49,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Malinový dort - klínekMalinový dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, maliny zalité agarem.48,-Nejdříve v
neděle 24.2.
MáničkaTradiční, skoro zapomenutý zákusek z laskonkového korpusu s ořechy, plněno bílou a karamelovou šlehačkou. Zákusek je bezlepkový.32,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Medový dort - klínekMedovo ořechový korpus plněný jogurtovým krémem, vrch dozdobený směsí ořechů.59,-momentálně
nedostupné
Míša dort - klínekMíša dort z tmavého sacherového korpusu, plněný tvarohovo-šlehačkovým krémem, zalitý tmavou čokoládou.47,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Mozart dort - klínekMozart dort z tmavého sacherového korpusu, plněný máslovo-karamelovým krémem a máslovo-pistáciovým krémem potaženým v pravém mandlovém marcipánu.57,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Mrkvový dort - klínekMrkvový dort s pečeného mrkvového korpusu s kandovaným ovocem. Bešamelový krém s máslem. Mandlový marcipán.57,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Ořechový dort - klínekOřechový dort z ořechového korpusu, plněný ořechovou šlehačkou s bílou čokoládou, zdobený vanilkovými rohlíčky, marcipánovými kytičkami a ořechy.49,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Ovocný dort - klínekOvocný dort ze světlého korpusu, plněný marmeládou, vanilkovo-šlehačkovým krémem, ovocná směs zalitá agarem.47,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Panna Cotta malinováItalský dezert z oblasti Piemontu. Vařená smetana s želatinou, mlékem a cukrem, doplněna malinovou omáčkou a malinami na ozdobení56,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Pohádka dort - klínekPohádka dort z tmavého sacherového korpusu, plněná pařížskou šlehačkou, zalitá čokoládou a zdobená bílou šlehačkou.45,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Punčový dort - klínekKlasika každé cukrárny. Piškotové pláty prochucené cukrovým rozvarem výrazně ochuceným punčovým aroma, potaženo ochuceným fondánem.42,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Pusinka sněhováPusinka má korpus z pečeného sněhu a je naplněna šlehačkou (živočišná 35%). Tento výrobek je bezlepkový.49,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Raffaello dort - klínekRaffaello dort ze světlého korpusu, plněný kokosovo-mandlovou šlehačkou, sypaný kokosem a zdobený bílou šlehačkou a mandlemi.45,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Rohlíček pařížskýPařížský rohlíček má tažný ořechový korpus a čokoládový krém. Potaženo v čokoládě.33,-Nejdříve v
úterý 26.2.
Sacher dort - klínekSacher dort z tmavého sacherového korpusu, promazaný marmeládou, zalitý čokoládou.45,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Špička likérováTradiční špička z piškotového bufleru, tělo má ze silného čokoládového krému a plněná likérovou náplní. Vše chutná jako tenkrát :)42,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Tiramisu dort - klínekTiramisu dort ze světlého korpusu provlhčený kávou, plněný tiramisu krémem, piškoty máčenými v kávě a zasypáno kakaem.47,-Nejdříve v
neděle 24.2.
Věneček žloutkovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný žloutkovým krémem a šlehačkou (živočišná 35%) vršek potažený ochuceným fondánem39,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Větrník čokoládovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený čokoládou.49,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Větrník karamelovýKorpus z pravé pálené hmoty dle tradiční receptury, plněný karamelovou a pudinkovou šlehačkou (živočišnou 35%) vršek potažený karamelovým fondánem. 49,-Nejdříve v
sobota 23.2.
Co říkají naši zákazníci:

Nejlepsi vetrniky, jake jsem kdy jedla! Opravdu poctive a nesizene, kdyby to slo, davala bych si denne:)

Vladimíra Venhodová

cukrarna vetrnik je nase nejoblibenejsi,nejen pri kaficku ale i pri pivicku posedime na slunicku,co pece pani majitelka sama tak jsou jeji dobroty tak nebezpecne chutne a uzasne, ze nemam slov

Alexandra Pišanová

Prvotřídní kvalita, milá obsluha, zákusky přesně takové, jako mají být - poctivé, domácí, neuvěřitelně chutné. Není to pro mě jen o chuti, ale i pocitu - že ještě dnes existují lidé, co dělají svoji práci poctivě, dobře a evidentně i s láskou. Více takových V(v)ětrníků!

Hana Navratilova
Další zákazníci


Provozovna Řečkovice s kavárnou Cukrárna Řečkovice s kavárnou Otevírací doba:
pondělí – neděle
10:00 – 19:00
Cukrárna v NC Královo pole Cukrárna v NC Královo pole Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 21:00

Zmrzlinárna Řečkovice Zmrzlinárna Řečkovice Otevírací doba:
denně 12:00 – 19:30
Provozovna OC Campus Square Brno - Bohunice Cukrárna v OC Campus Square Otevírací doba:
pondělí – neděle
9:00 – 20:00

Zmrzlinárna Venhudova Zmrzlinárna Venhudova Otevírací doba:
pondělí – neděle
12:00 – 19:30
Nejlepší cukrárna v Brně

Byli jsme vyhlášeni deníkem Rovnost jako nejlepší cukrárna v Brně. Více ZDE.

Rychlý kontakt
Telefon: 549 273 918 E-mail:
Kariéra

Chcete pracovat v naší cukrárně?
Máte k dortům, pečení nebo prodávaní kladný vztah?
Vyplňte tento formulář.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.