Kakaový korpus z podmáslí který je zbarvený do tmavočervena následkem chemické reakce mezi kakaovým práškem a červeným vinným octem, jednotlivé vrstvy jsou promazány brusinkovým džemem a tvarohovo-máslovým krémem.
Kakaový korpus z podmáslí který je zbarvený do tmavočervena následkem chemické reakce mezi kakaovým práškem a červeným vinným octem, jednotlivé vrstvy jsou promazány brusinkovým džemem a tvarohovo-máslovým krémem.
ochutnala jsem větrník - konečně ten starý dobrý, pravý, jak má být. Žádná umělotina bez chutě. Konečně!!!! Kéž by to došlo i ostatním, co lidem chutná.....
Vše chutna, jak ma !!!
Dnes první návštěva a dieta nedieta,2 zákusky na místě a 7 s sebou. Prostě nemá to chybu, dávám 10 hvězdiček a už se těším na další návštěvu. Super super super!!!!!
Chcete pracovat v naší cukrárně?
Máte k dortům, pečení nebo prodávaní kladný vztah?
Vyplňte tento formulář.